The 3 courses for $30 menu offer available at tidbit every Sunday evening is included in the Seattle Times today in a piece about restaurants offering deals on food and beverages.
The article Restaurants try to keep diners dining amid recession worries is written by Karen Gaudette.
..........Other promotions abound (ask your favorite hangout or check its Web site for specials. Many vary their deals by the day, such as Half-price Wine Wednesdays or Two-For-One Thursdays):
• Seattle's Tidbit Bistro is offering three courses for $30 every Sunday evening.
• Applebee's Neighborhood Grill & Bar restaurants are offering all-you-can-eat ribs, chicken fingers and crispy shrimp (Bellevue, Renton, Tukwila, Bothell, Lynnwood, Everett and Federal Way, dine in only).
• Palisade in Seattle is offering a $32 three-course menu Sunday through Friday before 6 p.m. and Saturday before 5 p.m.
• Morton's 5-7 p.m. happy hour in downtown Seattle now includes complimentary filet-mignon finger sandwiches.
• TGIFriday's restaurants (Kirkland) are offering smaller versions of favorite entrees at lower prices, starting at $6.99-$9.99.
• Seattle's BOKA Kitchen & Bar is offering a "Recession Concession" special: Two pork empanadas and a double serving of its cucumber-melon tequila cocktail for $8 during happy hour.
• Il Fornaio in Seattle is offering free antipasti (fresh pasta, bruschetta and pizza) at its 4-6 p.m. weekday happy hour.
1 comment:
Ciao ragazzi dall'Italia, in cui l'autunno sta arrivando.
Volevo proporvi due ricette che magari possono contribuire a combattere la recessione!
L' ingrediente base, che di certo non manca a Seattle, è la polpa di granchio.
La prima versione prevede la panna, la seconda i pomodorini (spero li troviate dalle vostre parti, magari proprio al Pike's Place!).
N.B.: in Italia la polpa si trova generalmente confezionata in scatoletta ed è piena d'acqua, ed è a questa che faccio riferimento
-Versare la polpa di granchio in un tegame con olio d'oliva, al limite con un po' di aglio tritato (solo per chi piace). far cuocere per qualche minuto
-aggiungere vino bianco e farle evaporare aumentando la fiamma
-aggiungere qualche cucchiaio di panna, abbassare la fiamma, e cuocere per qualche altro minuto
-sversate la pasta, che nel frattempo avete preparato, nel tegame e amalgamare il tutto
-personalmente non aggiungo sale perchè il sapore della polpa è già forte; qualcuno lo stempera con il surimi
Passiamo alla seconda versione:
-Rosoliamo in un tegame l'aglio che abbiamo schiacciato con l'olio e un pizzico di peperoncino.
-Aggiungiamo la polpa di granchio che abbiamo fatto sgocciolare in modo che perdesse l'acqua sottovuoto.
-Uniamo i pomodorini tritati e condiamo.
-Lessiamo la pasta,coliamola e condiamola con il susghetto preparato.
-Spolveriamo i piatti con un trito di rucola
-sale e pepe q.b
Provatele e fatemi sapere.
Saluti da Giuliano
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